Barnfotograf Eskilstuna

Hem / Eskilstuna

Söker du efter en bra barnfotograf i Eskilstuna har du hamnat rätt. Vi har samlat populära barnfotografer för att du lättare ska kunna jämföra och hitta den fotograf som passar era behov.

Barnfotografering Eskilstuna

Alla personer nedan erbjuder barnfotografering i Eskilstuna.

Mälarfoto

Birgitta är utbildad fotograf som brinner för att skapa naturliga och vackra bilder. Hon erbjuder nyföddfotografering och lekfulla barnporträtt. Birgitta fotar gärna i kundens favoritmiljö eller på plats i hennes studio.

Erbjudande

Stort utbud av rekvisita. Fotografering av barnkalas, Smash the cake och skumbad.

Pris barnfotografering

Från 2 000 kr, 5 bilder ingår.

Kontakt

Photo by Jenny

Jenny har alltid haft ett intresse för fotografering och har jobbat som fotograf i fyra år. Hon genomgår årligen kurser inom området för att hålla uppe kreativiteten och lära sig nya fototekniker. Hon erbjuder porträttbilder och nyföddfotografering, det sistnämnda ligger henne närmast hjärtat.

Erbjudande

Smash the Cake och Fine art-fotograferingar.

Pris barnfotografering

Från 1 200 kr.

Kontakt

Bokström foto

Johan erbjuder bebisfotografering och porträttbilder av större barn. Hans styrkor är att hitta vinklar och att få personen som fotograferas att slappna av genom en lugn och trygg stämning. Johan fotar lika gärna ute på fältet som i sin stora ateljé.

Erbjudande

Rabatterat pris för alla som babyfotat för Eskilstuna-kuriren.

Pris barnfotografering

Från 2 300 kr, 1 album med 8 bilder ingår.

Kontakt

Victoria Henriksson

Viktoria startade sitt företag för cirka sju år sedan och är idag bland annat bebis- och familjefotograf. Hon föredrar att fånga bilder med glädje, kärlek och bus. För Viktoria är det viktigt att kunden får en bra helhetsupplevelse.

Erbjudande

Tavlor och fotoböcker.

Pris barnfotografering

Från 1 500 kr.

Kontakt

Barnfotograf Eskilstuna Pris

Priset för att anlita en barnfotograf i Eskilstuna varierar mellan cirka 1200 kr och 1500 kr. Några erbjuder ett fastpris för fotograferingen och sedan en extra kostnad per bild. Andra har valt en prismodell med ett paketpris för fotografering och ett antal färdigredigerade bilder.