Barnfotograf Stockholm

Hem / Stockholm

För dig som söker efter en bra barnfotograf i Stockholm har vi här samlat några populära fotografer för en enklare jämförelse. Under varje fotograf finns en presentation, prisuppgifter och eventuella erbjudanden listade.

Barnfotografering Stockholm

Personerna nedan erbjuder alla barnfotografering i Stockholm.

Björn Fotograf

Björn är en prisvinnande porträttfotograf som har lång erfarenhet av foto och film. Att fotografera har varit en bisyssla fram tills 2010 då han startade sin egen hemsida och började jobba fulltid med fotografering. Han har jobbat med allt från att ha filmat kronprinsessan på slottet och presskonferenser på Rosenbad till barnfoto, porträtt, bröllop, klädkollektioner med mera.

Erbjudande

Ettårsfotografering, nyföddfotografering och dopfotografering.

Pris barnfotografering

Från 1 199 kr.

Kontakt

Odd Brown Bird

Eva erbjuder fotograferingar i hennes dagljusatelje som ger stämningsfulla porträttbilder på ditt barn i en lugn och mysig miljö. Vill du i stället ha utomhusbilder på lite större barn så erbjuder hon även en mer lekfull fotografering utomhus i Nacka under vår, sommar och höst. Äkta och livfulla bilder utlovas!

Erbjudande

Kläder att låna för bebisar, rekvisita i form av träleksaker, dryck och snacks. Bilderna levereras digitalt, i bildboxar eller i små presentramar.

Pris barnfotografering

Från 1 600 kr.

Kontakt

Pastill

Malin är utbildad ”beloved”-fotograf specialiserad på nyföddfoto och barnfotografering. Hon fångar allra helst små barnfötter, kärlek och leenden på bild. Hon lägger även mycket vikt vid att hela familjen ska få en fin upplevelse.

Erbjudande

Kläder och rekvisita för både nyfödda, bebisar och barn.

Pris barnfotografering

Från 900 kr.

Kontakt

Lindholm photography

Terri är en prisbelönt fotograf som öppnade sin första studio 2012. Hon brinner för tidlösa foton som visar ditt barns personlighet och tar gärna bilderna i sin nybyggda studio eller i trädgården intill. Hon är specialist inom bland annat nyföddfotografering, barnfotografering och familjefotografering.

Erbjudande

Handgjorda bakgrunder och rekvisita att låna. Förstoringar, collagetavlor och fotoböcker. Presentkort.

Pris barnfotografering

Från 990 kr.

Kontakt

Barnfotograf Stockholm Pris

Vad kostar det att anlita en barnfotograf i Stockholm? I Stockholm finns det ett stort utbud att barnfotografer. Priserna för en fotosession som är från 45 minuter till 90 minuter lång varierar mellan 900 kr och 1600 kr. Priset för att köpa bilderna varierar också då du kan välja att få dina utvalda barnfoton digitalt eller förstorade.