Barnfotografering Uppsala

Hem / Uppsala

Om du söker du en fotograf som erbjuder barnfotografering i Uppsala så har du hamnat rätt. Vi har samlat populära fotografer för att du lättare ska kunna hitta ett erbjudande och pris som möter dina behov. Samtliga barnfotografer i listan är flexibla och erbjuder fotografering i studio, ditt hem eller ute i naturen.

Barnfotograf Uppsala

Personerna nedan jobbar alla som barnfotograf i Uppsala.

Ewa Ahlin

Ewa är utbildad vid Folkhögskolan i Göteborg och har jobbat med familj- och barnfotografering i över 25 år. Hon lägger stor vikt vid naturliga foton med fokus på detaljer och utan konstlade poser. Hon ger dig gärna tips och inspiration inför fotograferingen under en planerad konsultation. Ewa erbjuder bebisfotografering, barnfotografering, familjefoton och porträtt.

Erbjudande

Paketerbjudande ”Det första året – 3 fotograferingar under året”. Förstoringar, inramningar och album.

Pris barnfotografering

Från 1 500 kr.

Kontakt

Studio Li

Ylva-Li gillar att fota barn ute i naturen och brinner lite extra för amningsfotografering. Hon tar sig gärna tid att umgås med barnen som ska fotograferas, så att de ska känna sig trygga och bekväma när det väl är dags att ta fram kameran. Hon fotograferar nyfödda, ammande barn och erbjuder även familj- och barnfotografering.

Erbjudande

Nöjdgaranti, rekvisita och kläder. Diplomerad barnfotograf i svenskt mästerskap i fotografi 2020.

Pris barnfotografering

Från 950 kr.

Kontakt

Fotograf Lisbet Spörndly

Lisbet fotograferar gärna i sin dagsljusstudio och gillar att ta sprakande bilder med färger och glitter. Med ledorden glädje, närhet och kärlek erbjuder hon familj- och barnfotografering såväl som porträttbilder. Vill du inte ta studiofoton så fotograferar hon även gärna hemma hos dig eller utomhus på någon plats som du väljer.

Erbjudande

Digitala bilder eller förstoringar på matt fotopapper.

Pris barnfotografering

Från 1 200 kr.

Kontakt

Bjurelidsfoto

Martina började sin bana som hobbyfotograf men valde att starta eget för att få jobba med det hon älskar mest. Hon erbjuder nu bland annat familj- och barnfotografering med fokus på naturliga bilder som skapas genom lek och skratt. Martina lägger stor vikt på att skapa en relation till barnet som ska fotograferas.

Erbjudande

Utlåning rekvisista, tillgång till bilder efter 7 dagar via onlinegalleri.

Pris barnfotografering

Från 950 kr.

Kontakt

Barnfotografering Uppsala Pris

Vad kostar barnfotografering i Uppsala? Priset och prismodellerna för en barnfotografering varierar. Det vanligaste prisupplägget är att du betalar ett pris för fotograferingen, allt från 950kr -1700kr och beställer sedan de bilder som du vill köpa av fotografen. Priset för bilderna beror dels på antal och om du vill ha bilderna som de är, inramade eller i färdiga fotoalbum.