Barnfotografering Malmö

Hem / Malmö

Vi har samlat fotografer som erbjuder barnfotografering i Malmö för att du lättare ska kunna jämföra och hitta den fotograf som passar er.

Barnfotograf Malmö

Personerna nedan jobbar alla som barnfotograf i Malmö.

Jenny Sandberg

Jenny har jobbat som barnfotograf i över 13 år och brinner för att skapa foton som både fångar personligheter och känns tidlösa. Hon erbjuder nyföddfotografering, barnfotografering och familjefotografering.

Erbjudande

Utlån av rekvisita. Förstoringar, ramar och album. Presentkort.

Pris barnfotografering

Från 950 kr.

Kontakt

Kajsas foto

Kajsa erbjuder fotografering i sin studio i Lund eller kommer hem till dig, oavsett var i Skåne du bor. Hon brinner för bilder i rörelse där hon kan fånga äkta känslor och där barnen har roligt under fotograferingstillfället.

Erbjudande

Rekvisita i pastellfärger. Lekar och uppdrag för större barn.

Pris barnfotografering

Från 950 kr.

Kontakt

Anna Arvidsson

Prisvinnande fotograf som brinner lite extra för att fota barn i alla åldrar. Anna lägger stor vikt vid hög kvalité på hela upplevelsen och tar därför bara emot ett begränsat antal kunder varje vecka. Hon erbjuder bebisfotografering, barnfotografering och familjefotografering.

Erbjudande

Kläder och rekvisita. Stort utbud av album, tavlor och andra fotoprodukter. Mängdrabatt.

Pris barnfotografering

Från 950 kr.

Kontakt

Clara Himmelstad fotografi

Clara erbjuder barnfotografering utomhus i hela Skåne. Hon föredrar utomhusfotografering för att barnen ska kunna leka och springa fritt. För henne är det viktigt att barnen har roligt under fotograferingstillfället så att kan hon fånga äkta och spontana bilder med naturliga skratt.

Erbjudande

Rekvisita så som nallar och såpbubblor. ”Vackert väder”-garanti och olika fotopaket.

Pris barnfotografering

Från 3 000 kr, 5 högupplösta redigerade bilder ingår.

Kontakt

Barnfotografering Malmö Pris

Fotografer som erbjuder barnfotografering i Malmö har valt lite olika prismodeller. Vanligast är ett fastpris för fotograferingstillfället och sedan betalar man extra per bild och beroende på format och paketering. Det finns även de som erbjuder olika fotopaket där både fotografering och ett antal färdigredigerade bilder ingår i paketpriset.